Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Disclaimer

Inhoud

De op deze website getoonde informatie wordt door APP met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Betalingen

Op supersaas zit een kredietsysteem. Je koopt punten vooraf aan lessen en kan die dan spenderen op de site. Deze punten zijn niet overdraagbaar en er is geen terugbetaling mogelijk. Betalingen zijn mogelijk via ideal en Paypal, contante betaling is niet mogelijk.

Risico

APP houdt zich verantwoordelijk voor het verzorgen van juist materiaal. Mocht er lichamelijke schade optreden door niet naar behoren functionerend materiaal is APP hoofdelijk aansprakelijk. Verder zou APP er alles aan doen om iedereen op juiste manier te helpen en blessures te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren inclusief maar niet gelimiteerd tot: vallen, kneuzen of iets breken dan is dat op eigen risico.

Concurrentiebeding

Als je lessen neemt bij APP dan zijn die voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze kennis betaald overdragen in een eigen commerciële onderneming of iets van gelijke strekking binnen 10KM van APP is verboden binnen 2 jaar na jouw laatste les bij APP.

Privacy

Alle gegevens die je invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan APP zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat APP zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.