Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Lesrooster

maandagdinsdagwoensdagdonderdag
19:00
20:15
Niveau 1
Cursus
Niveau 1
Niveau 2 + 3
20:30
21:45
Niveau 2

Speciale
Lessen
Niveau 1

Wij bieden verschillende lessen aan

Beginnerscursus

Bij deze terugkerende cursus leer je de basis van het paaldansen in 10 weken. Er is geen voorkennis vereist.

Niveau 1

Dit niveau sluit aan bij de beginnerscursus en is bedoeld om kracht en techniek op te bouwen op de grond.

Niveau 2

Dit niveau sluit aan op niveau 1 en zal zich voornamelijk richten op elementen in de paal en op de kop. Hier is je helikopter beheersen een vereiste.

Niveau 3

Dit is het hoogste niveau dat we klassikaal aanbieden, handspring kunnen is een vereiste. Hier werken we aan complexe combinaties en transities.

Speciale Lessen

Deze lessen verschillen per week, het zijn workshops inclusief maar niet beperkt tot: Hoop, Silks, Twerk, Doubles, Straps. Voor wie de afwisseling zoekt.

Hoop

Tijdens de acrobatische lessen hoop zal je jezelf een heuse circus artiest voelen wanneer je op hoogte in een draaiende hoepel beweegt.

Erotic Flow

Hier leer je op hoge hakken en door middel van sensuele bewegingen jouw femme energie (her)ontdekken. Het is voor iedereen die zich graag sexy wil voelen in een groep die elkaar steunt en aanmoedigt!

Bring your friend

Hier mag je iemand meenemen om te laten zien hoe leuk paaldansen is, in deze les lopen we door de beginselen van het paaldansen en is daarmee dus ook ideaal als proefles moment. Elke laatste woensdag van de maand.

Agenda

Naast de reguliere lessen hebben wij uiteraard ook ruimte voor workshops, feestjes, optredens en privélessen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden via de contact pagina!